VELKOMMEN TIL HUMLEBÆK FITNESS FORENING


 


Humlebæk Fitness Forening

I Humlebæk Fitness Forening står et team af instruktører klar til at hjælpe dig. Vi udarbejder et program, som tilpasses dig personligt. Alle vore instruktører er frivillige og uddannet af Dansk Gymnastik og Idrætsforbund.

HFF har investeret i styrkemaskiner fra Cybex og Life Fitness, som hører til verdens bedste. Kredsløbsmaskinerne er fra kvalitetsmærket, SportsArt. Vores leverandør, MedicSport, og Forenings Fitness har ydet professionel rådgivning i forbindelse med valg af træningsudstyr. Herudover har vi masser af fritræningsmuligheder med vægte og vores nye funktionelle træningsrum.

PRISER
1 år kr. 1.800,-
1/2 år kr. 1.000,- 
Pr. måned* kr. 175,-
Indmeldelsesgebyr inkl. nøglebrik kr. 200,- *Bindingsperiode: 1/2 år.

 
 
VI GLÆDER OS TIL AT BYDE DIG VELKOMMEN I HUMLEBÆK FITNESS FORENING


Dagsbillet

Vil du tage en ven/kollega (Skal være fyldt 15 år) eller andre med i HFF som ikke er medlem kan de deltage ved at købe en dagsbillet. De kan dog kun deltage i ledsagelse med et medlem da der ikke udleveres nøglebrik.
Klik her

Hold træning (Gratis for medlemmer!)

Fitness (hold)

Mandag: 10:30-11:30

Step & Styrke

Mandag: 16:00-17:00

Fredag: 16:00-17:00

Yoga

Onsdag 14:10-15:40

Pilates

Tirsdag: 15:00-16:15

Lørdag: 11:00-12:15


Bookning af hold m.m.

For at booke tid hos vores instruktører skal du efter betaling ind under "MENU", "BOOKING", "BOOKING AF INSTRUKTØR, PRIS 0 KR.", sæt hak i accepter betingelser, "TILMELD", en kvittering fremsendes pr. mail om at booking nu er muligt. Enten via link i mail eller ved "MENU", "BOOKING", booking tider står i dato orden, "BOOK (1/0)" for booking og "VENTELISTE (1/0)" for venteliste, en kvittering med dato, tid og instruktørens navn fremsendes pr. mail.

Husk at afmelde bookingen såfremt du bliver forhindret.

Har du problemer med tilmelding så henvend dig til en af vores mange instruktører i fitness centeret eller send en mail til info@hff.dk og vi kontakter dig ASAP :)


Loftlemme  

Det er nu muligt at betjene loftlemmene i begge lokaler igen. Loftlemmene betjenes fra kontakterne, som sidder inde i de små skabe. 

De små skabe sidder på væggen i begge lokaler (over skraldespanden i lokalet med cardiomaskinerne og bag brystpres maskinen i det store lokale). Du skal bruge sin nøglebrik til at åbne/låse skabene.

Husk at lukke loftlemmene igen, hvis der kommer nedbør elle du er den sidste person, der forlader HFF's lokaler.

På forhånd tak.