Instruktør

Christian Berg Torsbakke Jeg er 42 år gammel og har dyrket sport hele mit liv. Først fodbold, svømning og badminton. Startede med at styrketræne som 17årig og har aldrig lagt det på hylden. Har lige været forbi crossfit et par år og så tilbage til fitness igen som jeg elsker. Det at holde sig i god fysisk form og leve sundt er en livsstil som jeg elsker at inspirere og motivere andre til.
Daniel Sommer Jeg er 38 år og far til tre skønne børn. Jeg har trænet siden 2020 og blev i starten af 2023 uddannet fitnessinstruktør. For mig er det vigtigt at udbrede kendskabet til træning og sundhed og nedbryde nogle af de mange myter der er omkring styrketræning. Sammen med Lea og Sixten er jeg ansvarlig for vores TeenFitness/JuniorFitness, hvor vi først og fremmest skal have det sjovt og godt! Tag endelig fat i mig hvis du har brug for råd og vejledning, eller bare en generel snak om fitness, øvelser, kost og sundhed!
Fahad Ahmed Jeg er 43 år og bor i Humlebæk. Jeg har dyrket motion i form af kampsport og fitness i over 25 år.
Det at holde sig i form og spise sundt er blevet en livsstil for mig og jeg ved at det ikke altid er nemt i den travle hverdag vi har, men hvis man har viljen med sig, så kan næsten alt lade sig gøre. 
Jeg ser frem til at motivere og inspirere dig, så du kan få et sundere velvære ved hjælp af motion i HFF.
Flemming Wittrup
Jeg er pensionist  og har dyrket fitness i mange år med det langsigtede mål at kunne spille tennis, og  golf i så mange år som muligt. Jeg er psykolog og er optaget af menneskers motivation ( eller mangel på samme). Jeg er overbevist om, at den mentale og den fysiske sundhed er forbundet som ærtehalm, og det vil glæde mig, hvis jeg kan inspirere HFF’s medlemmer til at vedblive med deres træning. Nogle siger: "jeg træner for ikke at blive gammel”. Man kunne også sige: “jeg træner for at kunne blive gammel”.Jeg har  selv dyrket yoga i mange år og har for nogle år siden gennemgået  DGIs yoga-instruktør kursus.
 
Hvis du vil vide mere om mig, så besøg LinkedIn
Karina wiberg Gumoes

Jeg er 46 år gammel og uddannet i pilates matwork fra pilates CPH i København samt som Fitness Instruktør fra DGI.

Jeg har selv dyrket pilates i over 10 år og er inspireret af den måde pilates kan gå ind og styke muskelgrupperne i kroppen på via rolige og kontrolleret bevægelser.

Efter en trafikulykke hvor både min ryg og nakke nu har varige skader, er pilates klart den foretrukne sport for min krop. Jeg brænder for min undervisning og er super glad for den måde jeg via træningen kan hjælpe andre med at genopbygge musklerne, ændre kropsholdninger og genfinde balancen mellem krop og sind.

Lea Dohm Raasø
Jeg er 21 år og har selv været medlem i HFF i mange år, og siden januar 2023 også uddannet fitnessinstruktør i foreningen.
Som en del af en livsstilsændring startede jeg for ca. 3 år siden med at træne regelmæssigt med et mål om at blive stærkere og sundere, og blev hurtigt bidt af det.
Jeg ved fra egen erfaring, at det kan være svært at komme igang med at træne, derfor er mit vigtigste mål at give dig en god start med inspiration og vejledning til hvordan du bedst kan nå dine mål.
I det daglige interessere jeg mig også meget for ernæring og det at have et sundt forhold til mad og motion, og vil hellere end gerne dele ud af mine erfaringer og viden på dette område.
Jeg ser frem til at byde dig velkommen i HFF og hjælpe dig godt igang med din træning.
Lynn Wittrup
Jeg har været folkeskolelærer i 42 år – er nu gået på pension – har bl.a. undervist i idræt. Har i flere år selv gået i fitnesscenter og ser frem til at hjælpe andre med at ”komme i gang” samt holde ved på en pædagogisk måde. Jeg har gennemført DGIs kursus , som instruktør i seniorfitness.
 
Marcel Wrobelwski
Oscar Schiønning Smith

Jeg er 23 år gammel og har dyrket sport siden jeg var helt lille: både fodbold, svømning og håndbold. Jeg begyndte at træne fitness som 16-årig og blev hurtigt grebet af det. Jeg elsker at være aktiv og have en sund livsstil, som jeg med glæde vil føre videre til andre.

Philip Gumoes

Jeg er en ung frisk dreng med seks års erfaring inden for træningsverdenen. Mine kompetencer ligger hovedsageligt inden for styrke- og funktionel træning, hvor jeg har en dybdegående viden omkring muskelopbygning. 

Som fitnessinstruktør er jeg passioneret omkring mine klienter og nyder at hjælpe til, for at nå deres fysiske mål og samtidig får den bedst mulige træningsoplevelse.

Jeg kan hjælpe dig med at lægge et program, som passer den travle arbejdsuge, mens du samtidig kan nå dine fysiske mål. 

Jeg ser frem til at hjælpe dig med mere motion i hverdagen og samtidig nyde HFFs gode atmosfære. 

Philip Modell
Tobias Grauer
Jeg er en ung, 19 årig dreng , og har altid elsket sport. Dyrkede primært fodbold og badminton til jeg blev 15 hvorefter jeg blev bidt af styrketræning. Jeg har styrketrænet i snart 5 år, og har primært beskæftiget mig med muskelopbygning og blive stærkere.
Jeg har erhvervet mig en stor viden indenfor disse områder og ville elske at hjælpe dig med at nå din målsætning og motivere dig. Jeg har i 2024 taget fitness instruktør uddannelsen hos DGI.
Jeg kan derfor hjælpe med programlægning og strukturering af din træning.
Jeg ser frem til at introducere dig til det fede fælleskab og den trygge stemning her i HFF.
Tonny Gumoes

Jeg er familiefar til 3 store børn og har de seneste par år været aktivt medlem af HFF samt fungeret som formand herfor. Jeg er uddannet fitness instruktør fra start 2023. Jeg brænder for at gøre HFF til aktivt og rart sted at træne, samt udvide med flere spændende hold og tiltag. Jeg gør en dyd ud af at alle frivillige, trænere samt bestyrelsesmedlemmer trives i foreningen og har mulighede for at videreuddanne sig i den retning som de finder spændende og som kan tilføje noget ekstra til foreningen. Det samme gælder for sikkerheden for medlemmerne, hvor vi årligt har førstehjælpskurser.